Troeven
Feiten
Werkwijze
Extra
Links
Contact

Kwaliteit

Bij een wagenpark is niet alleen uw maandelijkse betaling bepalend voor de totale kost. Wij gaan voor de beste Total Cost of Ownership, zonder verrassingen tijdens of op het einde van de rit.

 

Service

Slechts één enkel aanspreekpunt voor al uw vragen, bemerkingen of problemen. Wij zorgen voor alles wat met uw wagenpark te maken heeft. Onafhankelijk
Dankzij onze onafhankelijkheid bent u zeker dat u steeds de beste voorwaarden en tarieven geniet die op de markt beschikbaar zijn


Kostenbesparend

Alle huidige uitgaven aan uw wagenpark worden bestudeerd. Op pagina 3 vindt u een beknopt overzicht van de taken die wij voor u uitvoeren.

 

No cure.....No pay

Indien wij een relevante meerwaarde kunnen bieden wordt met de klant een passende vergoedingsmogelijkheid gekozen. In het andere geval bent u ons niets verschuldigd.


Als onafhankelijke wagenparkbeheerder biedt Requieslease u een dienstverlening op maat. Wij streven ernaar het beheer van uw wagenpark over te nemen en tegelijkertijd kostenbesparend te zijn. Een van de grote verschilpunten met andere aanbieders van wagenparkbeheer is het feit dat wij volledig onafhankelijk zijn.
Dat laat ons toe om continu alle aanbiedingen op de markt met elkaar te vergelijken zodat we er steeds voor u de beste kunnen uitkiezen. Onze nadruk ligt daarbij uitdrukkelijk op kostenbesparing, service en kwaliteit.