Troeven
Feiten
Werkwijze
Extra
Links
Contact

Prijsverschil van meer dan 40%

In een onderzoek dat wij recent uitvoerden naar de kosten van de verschillende huurcontracten, stelden we een prijsverschil vast van meer dan 40%.
Volgens ons is het feit dat men over onvoldoende gegevens beschikt om te kunnen vergelijken de oorzaak van deze enorme prijsverschillen. Weet u bijvoorbeeld hoeveel uw banden kosten en hoeveel km u ermee kan rijden? Of kunt u schatten wat de restwaarde is van uw huidige wagen aan het einde van het contract?
Wij kunnen dit wel!


Maandelijkse betaling verschilt van maandelijkse kost

Uw maandelijkse betaling omvat niet alle kosten die aan uw wagen verbonden zijn. Zelfs bij een full-service contract of operationele huur kan uw reële kost met meer dan 30% oplopen. Oorzaken hiervan zijn ondermeer extra kosten voor een aanloopwagen, schade einde contract, contractverbreking, vrijstelling en andere thema’s die op de vorige bladzijde vermeld staan.
Door contractoptimalisatie kunnen wij deze extra kosten aanzienlijk reduceren.


Schaalvoordeel

Als externe wagenparkbeheerder vertegenwoordigt Requieslease een groter aantal wagens dan 1 enkele onderneming. Dankzij dit volume kan u mee genieten van onze gunstige voorwaarden en tarieven. De combinatie van dit schaalvoordeel en onze goede contacten met de officiële dealernetwerken kan u aanzienlijke besparingen opleveren.

 

Wij streven ernaar het volledige beheer van uw wagenpark over te nemen en tegelijkertijd kostenbesparend te zijn!